define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Gear Up – Vejen til Vækst « 4Mativ

Gear Up - Vejen til Vækst

Hvorfor er det at nogle forretnings idéer bare blomstrer og bliver til kæmpe verdensomspændende succés’er, mens andre på trods af hårdt arbejde alligevel visner og dør?
Hvilke faktorer bør virksomheder fokusere skarpt på, når de definerer en ny idé eller finpudser en eksisterende?
Hvad er den aller vigtigste komponent, der ubetinget skal fungere for jer hvis jeres virksomhed skal lykkes med dens foretagende? (og ja, det er kunderne!)

Gear Up konceptet er udviklet på Harvard Business School, og Stanford University og er en effektiv metode der retter sig mod iværksættere, entreprenører, og alle andre, der står overfor den store udfordring med at bringe en ny forretnings idé ud i livet – og få succes.

Gear Up tilfører virksomheden en gennemprøvet metode til at opbygge de kritiske komponenter der tilsammen udgør en forretningsmæssig succes.
De 9 gear der kendetegner en succesfuld virksomhed med et stort vækstpotentiale udgøres af (klik på billedet til højre):

Gear Up hjælper virksomheden med at afgøre om en ny idé er værd at investere jeres tid og opmærksomhed i, så I ved om I skal fortsætte jagten på jeres nuværende forretnings muligheder, eller skrotte den gamle plan for at udvikle noget der er endnu større og bedre.

Brug denne praktiske guide til at skabe overensstemmelse mellem de 9 gear, der sætter jer i stand til at vurdere potentialet i en ny eller eksisterende forretnings eventyr.
I takt med at I følger denne afprøvede og gennem testede metode, vil I opdage at der er en underliggende struktur der sætter jer i stand til at udvikle en unik strategi, der sætter jer i stand til at skabe et nyt marked eller ødelægge eksisterende markeder – og jeres vej til succes vil opstå.

Test hvad jeres individuelle “Iværksætter DNA” består af i denne gratis E.A.T test: Entrepreneurial Aptitute Test.

Hent brochure om Gear Up: Gear Up Brochure Danmark
I Læringslogen kan du hente 12 figurer og værktøjer til inspiration og dit arbejde med Gear Up.

Se mere om konceptet Gear Up og find masser af inspiration på: www.GearUpventures.com
Læs et kapitel af bogen her: Gear Up

Vi gennemfører Gear Up endags workshops og Gear Up kursus der tilpasses netop jeres behov og omfanget af jeres udfordring.

Kontakt os på , hvis du ønsker vores hjælp til at få tryktestet din forretnings idé ved hjælp af Gear Up konceptet som vi har de danske rettigheder til.