define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); 4Mativ Forlag « 4Mativ

4Mativ Forlag

At læse en bog er en af de mest effektive måder at tilegne sig nye kompetencer på: En idé der åbner nye muligheder, en teknik der løser et problem eller en indsigt, der simpelthen giver det hele mening.
Jo mere du ved og jo bedre du træffer afgørende beslutninger, desto smartere og hurtige kan du nå dine mål. Vi anbefaler at virksomheder bruger bøger til det de i virkeligheden er: et meget effektivt erkendelsesmiddel.

Lærebøger og faglitteratur et meget prisdygtigt alternativ til traditionelle lederudviklings-kurser og forløb, fordi det primære ressourcetræk er den tid du bruger til at finde den rigtige bog og tiden du skal afsætte til at læse den i ro og mag. Bøger er således den billigste måde virksomheder enkelt og effektivt kan opkvalificere hele medarbejderstabens kompetencer på.

4Mativ Forlag er dansk B2B distributør for verdens fire førende internationale forlag indenfor uddannelses- og professionelle bøger.
Du kan se alle de spændende bøger her: Pearson Education , Wiley & Sons, Palgrave Macmillan og Kogan Page.

Alle vores bøger kan, som supplement til vores standard udgivelser, også fremstilles som “Special Editions” for virksomheder der ønsker deres eget Brand eller produkt markedsført sammen med en udvalgt bog fra vores bogserie.
Special Editions fremstilles i mindre oplag der inkluderer eksponering af kundevirksomhedens logo på forsiden af omslaget.

Hør om mere om vores forlag her: 4Mativ Forlag

4Mativ har erhvervet, de globale rettigheder til at udgive, en dansk udgave af udvalgte verdensklasse strategi- og ledelsesbøger:
Value Proposition Design af Alex Osterwalder , der er efterfølgeren til Giga bestselleren Business Model Generation.
Gamechangers af Peter Fisk
Gear Up
af Ramfeldt, Kjellberg & Kosnik fra Harvard Business School, og Standford University.
Must-Win Battles, Strategic Analysis And Action og Beating Low Cost Competition alle tre skrevet af professorer ved IMD i Lausanne Schweiz.

Vi har udarbejdet en bogguide, så du kan finde frem til  den bog der passer til  netop din strategiske udfordring: 4Mativ Bogguide
Hvis du skal bruge en af vores titler på originalsproget engelsk, kan vi godt ekspedere B2B ordrer.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud, send en mail til: 

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du har brug for yderligere oplysninger.