define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Strategic Analysis and Action « 4Mativ

Strategic Analysis and Action

Strategic Analysis and Action, 7. udgave, af Mary M. Crossan, Michael J. Rouse, Joseph N. Fry og Peter Killing.

Mega Bestselleren Strategic Analysis and Action, der er solgt i mere end 150.000 eksemplarer siden 1. udgave, er den tredje bog i vores serie af fem lærerige strategi- og ledelsesbøger. Strategic Analysis and Action er omtalt i Børsen Executive fredag den 10. juni og i Berlingske Business søndag den 12. juni: SAAA Børsen og Berlingske

3,67 Stjerner af 5 mulige på GoodReads, der er verdens største forum for boganmeldelser: SAAA GoodReads Review

Bogen er skrevet som håndbog til den administrerende direktør og dem der har ambitioner om at blive det. Den anviser en konsistent og praktisk tilgang til at analysere og eksekvere ift. virksomhedens strategisk problemstillinger. Forfatterne har fokuseret på analytiske koncepter der bidrager til en praktisk forståelse af specifikke strategiske udfordringer og effektive måder at løse dem på.
Bogen der desuden er pensum i faget strategi på mange af de førende handelshøjskoler og universiteter.

Se inspirationsvideo her: Strategic Analysis And Action

Hvad man kan få ud af at læse Strategic Analysis and Action:

Strategic Analysis and Action er designet til at supplere case analyser på både universitetsuddannelser og strategiske managementkurser for topledere. Denne bog har til hensigt at udvikle de grundliggende ledelses færdigheder, der kræves for at forstå et forretningsområde, fornemme de muligheder og problemer det står overfor, håndtere strategiske beslutninger effektivt og positionere de personer og driftsaktiviteter der skal til for at implementere disse beslutninger. Forfatterne har fokuseret på analytiske koncepter, der bidrager til en praktisk forståelse af specifikke strategiske spørgsmål. Disse koncepter er forbundet i én samlet ramme, Diamant-E modellen, som hjælper topchefer med at lære at opstille de rigtige prioriteringer for både analyse og eksekvering.

Kig indeni og læs et prøvekapitel af bogen her: Strategic Analysis and Action DK (e-bog) Kig Indeni

Strategic Analysis and Action har sin egen Facebook gruppe. Meld dig in her:  FB Strategic Analysis and Action
Bogen kan købes, både som Hardback (ISBN: 978-87-993339-2-9) og E-bog (ISBN: 978-87-993339-7-4), Se mere på Bogpriser.dk eller Bog.nu.
Factum Books er vores forhandler i Aalborg, HVB er vores forhandler i Århus og Polyteknisk Boghandel er vores forhandler i København.
Den vejledende pris er 199 kr. pr. stk. inkl. moms for hardback og 149 kr. pr. stk. inkl. moms som E-bog.
Hertil kommer omkostninger til ekspedition, fragt eller levering.

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du har brug for yderligere oplysninger.