define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); 4Mativ Business Class « 4Mativ

4Mativ Business Class

Gennem 4Mativ Business Class får virksomheder fordelene ved at vi, ud fra udvalgte ønsker og interesser finder de nyeste og mest relevante bøger, så virksomheden kan koncentrere sig om det den er bedst til og lever af.
Vi hjælper virksomheder med indretning af en komplet “LæringsLoge” med loungeområde, kaffebar og et firmabibliotek med over 1000 bøger – men leverer også gerne en bogpakke på 10 inspirerende bøger.
Prisen for en komplet LæringsLoge til alle ansatte er langt under prisen på en MBA plads til en enkelt leder.

Vi hjælper også gerne virksomheder med at gennemføre seminarer og konferencer hvor vi kan tilbyde bogsalg fra en mobil boghandel, eller PR og salgs events med udgangspunkt i en aktuel bog hvor forfatteren kommer til Danmark som Key Note speaker. Bøger er også velegnede som PR middel til at opbygge og vedligeholde gode relationer til kunder, samarbejdspartnere og interessenter.

eBøger leveres nemt og brugervenligt, enkeltvis eller i pakker, uden behov for installering af 3. parts læseprogrammer og de kan læses på alle digitale platforme på markedet.
Vi ved at vores priser er konkurrencedygtige og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en LæringsLoge, en bogreol, bogpakker eller en enkeltordre.
Vores priser på E bøger fra vores internationale leverandører er typisk 50 % lavere end vejl. priser i Danmark.

Vores samarbejde med fire af verdens førende internationale forlag: Pearson Education, Wiley & Sons, Palgrave Macmillan og Kogan Page sikrer at du altid får de nyeste og bedste bøger indenfor dit interessefelt. Vi kan sammensætte en bogpakke udfra temaer som f.eks.: Strategi, Ledelse, Talent Management, HR, Sociale Medier, Lean, Projektledelse, Sidste nye, Bestseller og mange mange flere.

At modtage en bogpakke på 100 stk. bøger om året, fordelt på f.eks. 5-10 titler, koster fra 10.000 kr. + moms. Prisen på bogpakken afhænger naturligvis af de enkelte titelvalg.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud ud fra netop dine ønsker på

Se mere om aktuelle tilbud på LinkedIn: 4Mativ Business Class

For Dummies ®

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du har brug for yderligere oplysninger.