define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Gamechangers « 4Mativ

Gamechangers

Gamechangers af Peter Fisk
Innovative strategier der accelererer vækst.

Bogen forklarer hvordan Gamechanger virksomheder og organisationer disrupter  markeder, inspirerer kunder og vinder i en hurtigt forandrende verden!
Løseprøve: Gamechangers Kig Indeni pdf

Gamechangers er disruptive og innovative start-ups og virksomheder i alle brancher og geografiske regioner der ændrer verdensbilledet.Gamechangers tænker og handler anderledes end andre. De fusionerer det fysiske med det digitale, det lokale med det globale, idéer og netværk. De vinder ved at være smarte, hurtige og sammenhængende – i højere grad end gennem deres størrelse og effektivitet.

Næste generation af virksomheder er disruptive og innovative. Mere ambitiøse med en inspirerende vision og et klart og højere formål. De finder deres eget forretningsområde og former det til deres egen fordel – og væsentligst af alt besidder de fantastiske idéer. De ønsker ikke at være bare lidt bedre – de tænker større og ser alt i et andet perspektiv. De definerer og skaber markeder ud fra deres egen vision.

Lær hvordan man bliver en Gamechanger ved Nordic Executive Academy: Gamechangers
Mange virksomheder har erkendt at innovativ forrentningsudvikling er en nødvendighed for at kunne eksistere i fremtiden, hvis de vil undgå at blive overhalet indenom af nye innovative aktører eller ende op med at konkurrere på prisen, fordi man i princippet yder de samme produkter som konkurrenterne.
Nordic Executive Academy, en dansk udbyder af et internationalt forretningsudviklingsprogram i samarbejde med førende Business Schools, anvender bl.a. bogen Gamechangers og de har professor Peter Fisk til at træne virksomhedsledere til at blive Gamechangere.

Som noget helt nyt kan vi i samarbejde med Wiley & Sons også tilbyde vores kunder en Special Edition på engelsk af Gamechangers.

Special Editions, hvor kunden får sit eget logo på omslaget af  bogen og eget forord, er velegnede til PR kampagner og seminarer, men kræver dog køb af minimum 500 stk.
Ved køb af 500 stk. er prisen 259 kr. + moms pr. stk.

Gamechangers udkom på dansk den 10. marts 2017 og sælges B2B til 289 kr. + moms + levering.
Vi har ingået et samarbejde med BSS Books og Factum Books Aalborg (Vest) samt Polyteknisk Boghandel (Øst) om salg og forsendelse af enkeltordrer.
Køb bogen her: BSS Books,  Factum Books Online eller Polyteknisk Boghandel

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du har brug for yderligere oplysninger.