define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Om 4Mativ « 4Mativ

Om 4Mativ

4Mativ (FourMativ: At forme, formende, som danner, kreativ, som præger) opstod i 1997, på grundlag af et ønske om at etablere en virksomhed hvis unikke kendetegn skulle være, at tilbyde forretningsudviklingtil virksomheder i et strategisk perspektiv, under anvendelsen af det bedste af fra de to verdener – Jægerkorpset og det danske erhvervsliv.

Vi samarbejder med vores netværk af relevante ressourcepersoner, til løsning af større opgaver.

Hør mere om 4Mativ her: 4Mativ Lydbrochure

Johan de Renouard

Som Jægersoldat og kaptajn af reserven har jeg gennemført et militært lederuddannelsesforløb, der bla. kendetegnes ved en høj grad af konsekvens og en vekselvirkning mellem: uddannelse, træning, udførelse og evaluering, udfra kravet om kontinuerlig forbedring i jagten på at opnå Masterclass. Formålet med den militære tilgang var, at udvikle og træne evnen til afgørende handling i alle situationer, uanset omgivelsernes umiddelbare påvirkning.
Jeg anvender i dag mine erfaringer fra Korpset og erhvervslivet til, at forene det bedste fra de to verdener. Særligt når chefer eller ledergrupper ønsker, at udvikle og træne deres evner i, at kunne lede og styre en strategiproces og implementere deres handleplaner i et ”uoverskueligt miljø”.
Udover det ledelsesfaglige arbejde med en organisatorisk opgave eller mission tror jeg på, at det er vigtigt også at finde tid til at arbejde med sig selv i en personlig opgave eller udfordring for, at vedligeholde ens eget momentum.

Du kan læse mere om Johan og 4Mativ i artiklen “Bag Facaden” i magasinet [et cetera] magazine #01 på side 50-51: [et cetera] eller på LinkedIn.

Særlige interesser:

Sparringspartner for virksomhedsejere, bestyrelsesmedlemmer og CEO’s.

Formand for Foreningen af Jægersoldater i perioden november 2008 – november 2011
Projektleder for alle aktiviteter ifm. markering af Jægerkorpsets 50 års jubilæum november 2011.

4Mativ kundeliste: