define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Value Proposition Design « 4Mativ

Value Proposition Design

Den globale bestseller Business Model Generation (BMG) er solgt i mere end 1.000.000 eksemplarer og er oversat til mere end 30 forskellige sprog.
4Mativ Forlag forhandler efterfølgeren Value Proposition Design: Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have.
Tag et kig i den danske udgave: VPD DK læseprøve

Vi har den engelske udgave af bogen på lager!

6 Stjerner af 6 mulige i Børsen Executive!: Syntese af teorierne Børsen
5 Stjerner af 6 mulige i Berlingske Business!: Opfindsom Tvilllingebog
4,3 Stjerner af 5 mulige af GoodReads, der er verdens største indenfor boganmeldelser: VPD Goodreads Review

4Mativ har de danske rettigheder til VPD og kan derfor tilbyde: VPD inspirationsforedrag, seminarer, workshops og forløb, der tilpasses netop jeres behov og omfanget af jeres udfordring.
Du tilmelder dig og dit team her: Copenhagen Master Class Workshop

Du kan se en intro video om konceptet her: Value Proposition Design

Vi har ingået et samarbejde med BSS Books og Factum Books Aalborg (Vest) samt Polyteknisk Boghandel (Øst) om salg og forsendelse af enkeltordrer.
Køb bogen her: BSS Books,  Factum Books Online eller Polyteknisk Boghandel

Som noget helt nyt kan vi i samarbejde med Wiley & Sons også tilbyde vores kunder en Special Edition på dansk og engelsk af Value Proposition Design.
Special Editions, hvor kunden får sit eget logo på omslaget af bogen og et forord som indstik forrest i bogen, er velegnede til PR kampagner og seminarer, men kræver dog køb af minimum 500 stk.
Ved køb af 5o0 stk. er prisen 259 kr. + moms pr. stk.

VPD er udkommet på dansk i september 2015 og sælges B2B til 287,20 kr. pr.stk. + moms + levering. Minimumsordre er en kasse med 16 stk.
VPD som eBog er også udkommet på dansk og sælges B2B for 179 kr. + moms.

Som supplement til bogen udkommer alle Online og Workshop materialerne også i en dansk udgave, i samarbejde med Strategyzer, materialerne er tilgængelige på engelsk i Læringslogen.

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48 hvis du vil høre mere om hvordan jeres virksomhed kan profilere sig med vores Special Editions.