define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); CEO & Bestyrelsens bogliste « 4Mativ

CEO & Bestyrelsens bogliste

Sammensætningen af en god bestyrelse tager udgangspunkt i identificering af potentielle investorer og bestyrelsesmedlemmer som forstår virksomheden og branchevilkårene, men som også tilfører unikke positive egenskaber som ofte er vigtigere end penge.

De bedste iværksættere og virksomhedsejere opbygger deres bestyrelse på samme måde som de sammensætter deres øverste ledelsesteam: ved at rekruttere de bedste folk de kan finde til de roller de behøver.

En klar opgave- og ansvarsfordeling mellem CEO og Bestyrelse er forudsætning for succesfuld håndtering af alle de udfordringer som en virksomhed udsættes for.
En effektiv bestyrelse hjælper virksomheden med at accelerere vækst, men det sker desværre også stadigvæk, at det er interne forhold som uenighed og konflikt mellem CEO og bestyrelse der kører en virksomhed i sænk.

Nedenstående bøger giver dig et dybt indblik i hvad en bestyrelse er, alle opgaver ifm. etablering af en bestyrelse, indhold og form for bestyrelsesmødet, krav til kommunikation og transaktioner.
Herunder også finansiering, salg af virsomheden, børsintroduktion og konkurs samt checklister som sikrer at I får det hele med.

Vi har sammensat to nye bogpakker bestående af de bedste bøger fra vores internationale leverandører.
Den store bogpakke er på boglisten for Bestyrelsesuddannelsen ved Aarhus Universitet.

Den lille Bogpakke koster 719 kr. + moms inkl. levering:

Den store Bogpakke koster 1700 + moms inkl. levering:

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du vi bestille bøgerne eller har brug for yderligere oplysninger.