define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Gamechanger Labs « 4Mativ

Gamechanger Labs

Gamechanger virksomheder og organisationer disrupter markeder, inspirerer kunder og vinder i en hurtigt forandrende verden!

Lær at anvende de banebrydende de 4 Gamechanger Labs, der giver dig både en overordnet strategi og en detaljeres plan for hvordan din virksomhed kan blive ikke bare 10% men hele 10x bedre!

Hvis du er nysgerrig efter at kende og kunne anvende formlen for disruption, finder du svar i Fremtids Lab af Peter Fisk.

Gamechangers er disruptive og innovative start-ups og virksomheder i alle brancher og geografiske regioner der ændrer verdensbilledet.Gamechangers tænker og handler anderledes end andre. De fusionerer det fysiske med det digitale, det lokale med det globale, idéer og netværk. De vinder ved at være smarte, hurtige og sammenhængende – i højere grad end gennem deres størrelse og effektivitet.

Næste generation af virksomheder er disruptive og innovative. Mere ambitiøse med en inspirerende vision og et klart og højere formål. De finder deres eget forretningsområde og former det til deres egen fordel – og væsentligst af alt besidder de fantastiske idéer. De ønsker ikke at være bare lidt bedre – de tænker større og ser alt i et andet perspektiv. De definerer og skaber markeder ud fra deres egen vision.

I Læringslogen kan du hente de 4 Gamechanger Labs til din inspiration og arbejde med Gamechangers konceptet af Peter Fisk.
Du kan bestille dit eget Gamechangers workshop materiale hos os: Prisliste Workshop materialer dansk

Kontakt Johan de Renouard på , eller ring på 40 46 28 48, hvis du har brug for yderligere oplysninger.